67,5 Km
Acest drum este excelent pentru începătorii în mersul offroad. Este de dificultate redusă și oferă peisaje foarte frumoase. De asemenea de pe acest traseu se pot accesa o mulțime de alte drumuri forestiere pentru toate nivelurile de experiență.
10,2Km
Acest segment de drum neasfaltat, face parte din seria drumurilor de acces la sondele din zona de dealuri Câmpina - Moreni.
10,2Km
În zona din jurul Câmpinei și a Moreniului sunt o grămadă de sonde de exploatare a petrolului, și între acestea au fost construită o rețea de drumuri de macadam pentru acces și mentenanță
12 Km
Drumul dintre Telega și Cosmina de Jos, ce trece prin satul Buștenari, este destul de spectaculos prin configurația ce aduce aminte de un roller coaster.
15,2 Km
Drumul propus se desprinde din drumul comunal 5C ce face legătura între satele Mislea și Bușteanari din Județul Prahova. Practic vom ajunge de la Mislea la Buștenari dar pe o rută ceva mai lungă.
44,5 Km
Drum pe malul stâng al Argeșului de la 1 Decembrie în amonte până la barajul de la Mihăilești apoi până în apropiere de Bolintin Vale.